Syyslomamatka Barcelonaan

Joskus viime kesänä tuli varattua lomamatka Barcelonaan, kun oli käyttämättömiä lentobonuspisteitäkin. Poliittisesti siellä on ollut mukavia kiemuroita lähiaikoina, mutta yleisesti vaikutti rauhalliselta kaikki joten lähdimme reippain mielin matkaan. Ja se kannatti :).

Barcelonan lentokentällä katselimme ensin junalippuja kaupunkiin, mutta sitten tajusimme kentän olevan niin lähellä keskustaa että taksi on ihan edullinen vaihtoehto. Hurautimme siis taksilla suoraan hotellillemme ja kustannus oli vähän yli 20 euroa.

Ensimmäinen päivä oli huikean lämmin ja aurinkoinen, 25 astetta. 👌




Loppuajan tulikin sitten vettä niskaan, mutta who cares. Säätä uhmaten kiertelimme kaupungilla kaiket päivät nähtävyyksiä ihmetellen. Metro on Barcelonassa todella kätevä kulkuväline ja loppu hoituu jalkaisin.






































Shoppailumahdollisuudet olisivat olleet rajattomat, mutta raksaprojekti ja sen budjetti mielessä pitäydyimme muutamissa matkamuistoissa. 😅

Lasten suosikki oli Aquarium de Barcelona, jossa nähtiin hait ja muut kiinnostavat meren elukat. Itse nautiskelin paikallisesta arkkitehtuurista ja suurkaupungin sykkeestä.







































Barcelona olisi ehdottomasti toisenkin käynnin veroinen!

Kommentit

Suositut tekstit